SaxoDrum

Patrick & Linda hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de muziekwereld.

Patrick begon begin jaren ’90 met percussie en het geven van lessen. Hij organiseert al meer dan vijfentwintig jaar wekelijkse lessen en jamsessies in kleine kring, waarin hij de basistechnieken van Afrikaans drummen onderwijst, met de nadruk op gezelligheid. Daarnaast is Patrick met zijn bedrijf Drum Cafe Europe een veelgevraagde facilitator bij grote Europese congressen en bedrijfsfeesten, waar hij evenementen versterkt met zijn interactieve aanpak. Samen met zijn team reisde hij naar onder andere Oostenrijk, Hongarije, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Roemenië, Denemarken, Noorwegen en zelfs Japan.

Linda Jacobs is een saxofoniste met een klassieke achtergrond. Op haar zevende begon ze met blokfluitlessen en op haar achtste mocht ze eindelijk de felbegeerde saxofoon bespelen. Op haar vijftiende werd ze toegelaten tot de jong talent afdeling van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, waar ze les kreeg van André Hemmers. Ze studeerde af in Utrecht, waar meer georganiseerd werd voor saxofoon: een saxofoonkwartet, saxofoonorkest en groepslessen. Haar dagen vulde ze voornamelijk met lesgeven. Sinds iets meer dan twee jaar heeft ze het roer omgegooid en zich gestort op improvisatie en lichte muziek in allerlei stijlen. Ze speelt regelmatig op jamsessies, in verschillende bands en als duo met gitarist/zanger/pianist. Deze nieuwe richting geeft haar veel enthousiasme en blaast haar passie letterlijk nieuw leven in.

Nu zijn Linda en Patrick samen als “SaxoDrum” te boeken voor familiefeesten, party’s of bedrijfsevents.
Met DJ of playlist en eventueel geluidsinstallatie.
Zij zorgen met hun mannelijke en vrouwelijke energie voor een spetterende avond vol charme, romantiek, interactie, feest en gezelligheid.
Hun gezamenlijke optreden brengt een unieke dynamiek en sfeer, waarbij muziek en entertainment naadloos samenkomen.
Of het nu gaat om een familiefeest, party of bedrijfsevent, Linda en Patrick maken er een onvergetelijke en betoverende ervaring van voor iedereen.