Over

Drum Cafe is in 1996 opgericht in Zuid-Afrika, waar het is begonnen als café waar gezamenlijke drumsessies werden gehouden om mensen samen te brengen, te verbinden en te inspireren. Dit is uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie met diverse succesvolle teambuilding en entertainment programma’s.

29
kantoren
wereldwijd
50
+
landen
opgetreden

Drum Cafe heeft wereldwijd 29 kantoren en heeft in meer dan 50 landen optredens gedaan met onder andere wereldleiders als Nelson Mandela, Bill Clinton, George Bush en Tony Blair. Drum Cafe heeft samengewerkt met wereld’s grootste bedrijven als Microsoft, Unilever, Coca-Cola, P&G, Nike, Motorola, Acer, Starbucks, Nokia en IBM. Drum Cafe heeft ook vele openingen en afsluitingen van evenementen verzorgd, waaronder het WK 2010 in Zuid-Afrika, de Olympische spelen in Beijing, Live and Earth Wembly en de opening van Miss World Verkiezingen in Johannesburg in 2009.

In 2006 is Drum Cafe Benelux opgericht en hebben wij in Nederland, België en Luxemburg vele shows, interactieve sessies en workshops verzorgd. Lees meer over de ervaringen van bedrijven waarvoor wij shows hebben gedaan op de referenties pagina.

Een team van professionele muzikanten, danseressen en entertainers

Professionaliteit en kwaliteit staan bij ons voorop. Drum Cafe Benelux bestaat uit een team van getalenteerde mensen met verschillende achtergronden. Iedereen in ons team van entertainers, muzikanten, danseressen, zangeressen en inspirators draagt iets unieks bij met zijn of haar unieke ervaring en talent. Ons multiculturele team met diverse Afrikaanse en Westerse artiesten heeft één ding gemeen en dat is passie voor muziek, wat zich laat zien in energie en enthousiame, wat ieder optreden tot een onvergetelijke ervaring maakt.

Boodschap: samenwerken en verbinden

Via muziek en ritme worden barrières doorbroken en er wordt een groot gevoel van betrokkenheid en verbinding gecreëerd. Naar elkaar, naar de organisatie en het evenement en ondertussen heeft iedereen enorm veel plezier.De focus van de optredens van Drum Cafe is niet de faciliteerders, maar het publiek. Ieder individu heeft een cruciale rol en is belangrijk voor de groep. Door het interactieve element wordt iedereen gemotiveerd en voelt zich gewaardeerd door haar of zijn eigen bijdrage aan het succes. Iedere groep kan zo veel meer bereiken dan een individu. Dat is de krachtige boodschap die doorklinkt in de shows: dat iedere groep in wat voor vorm dan ook ‘muziek’ kan creëeren door efficiënt samen te werken. Interactief drummen zorgt voor verbinding en laat zien hoe mensen gezamenlijk naar een doel toe kunnen werken, door goed naar elkaar te luisteren, met elkaar te communiceren en als één geheel te opereren.