Entertainment

Entertainment

Of het nu gaat om een festival, bedrijfsfeest, promotie van een product, picknick of diner voor fondsenwerving, voetbalwedstrijd, toernooi, beurs, groepsbijeenkomst, uitje of kennismakingsdag…

Jullie optreden heeft een bijzonder goede impact gehad op de sfeer en de beleving van de dag. Ik stond zelf bij de uitgang en hoorde niets dan positieve reacties van mensen die naar buiten liepen en tegen elkaar zeiden dat ze het helemaal te gek vonden! Bedankt dus voor de geweldige voorstelling!
Marc van Aalst, More Business Events, Libema

Laat je entertainen, boeien en meeslepen door Drum Cafe!

We houden ervan om vermaakt worden. Als we niet geboeid worden door wat we zien of horen, verliezen we ons vermogen om te focussen – we verliezen onze aandacht voor wat er zich voor of rondom ons afspeelt. Interesse wekken en de aandacht vragen van het publiek is een integraal deel van wat wij doen.

We nemen het publiek mee op een roerige reis, vol emotie en opwinding. We stimuleren de zintuigenverhogen de hartslag en trekken het publiek onze wereld binnen. Eenmaal binnen, laten we op een natuurlijke manier door de kunst van entertainment iedereen bij elkaar komen. Vanuit het geheel dat is ontstaan verandert de kleine of grote groep in een gefocuste groep die bruist van energie!

Wij kunnen iedere vorm van entertainment verzorgen met Afrikaanse percussie, Boomwhackerszang en dans. We kunnen optredens verzorgen, waarbij het publiek een kleine rol speelt of een grote rol, waarbij het geheel in de show opgaat en zelf het entertainment wordt! Het publiek kan worden uitgenodigd om mee te doen door te klappen, te shaken of te trommelen. Er kunnen tal van optredens verzorgd worden, van 10 minuten tot 4 uur, die ingezet kunnen worden voor 10 tot 10.000 personen.

Interactief entertainment

Voeg een interactief element toe aan uw evenement! Iedere deelnemer krijg een eigen trommel of Boomwhacker en doet mee! Of het nu gaat om een bedrijfsdiner, entertainmentevenement of een feest van de lokale sportvereniging. Het Drum Cafe concept is een unieke hands-on-uitvoering van Afrikaanse trommels en percussie die niet alleen entertaint, maar ook het publiek energie geeft.

Entertainment zonder interactie

Onze drumoptredens zijn zowel geschikt als spectaculaire hoofdact of als opzwepend achtergrond entertainment. We vormen een groep van artiesten die het beste past bij uw evenement, feest of festival.

We bieden ook solo-optredenskleine drumbands en grote bands die bestaan uit meer dan 30 muzikanten die verschillende percussie-instrumenten bespelen en vergezeld worden door danseressen en zangeressen. Het unieke geluid van West-Afrika, die wordt voortgebracht door de Djembé en de Bass creëren een magische ervaring voor u en uw gasten. Drum Cafe biedt een combinatie van drum- en dansoptredens, die volledig in Afrikaanse sfeer en stijl kunnen worden uitgevoerd, waarbij onze artiesten West-Afrikaanse kleding dragen.

Drum Cafe zorgt er gegarandeerd voor dat uw evenement een succes wordt en uw publiekvol inspiratie naar huis gaat!