Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten

Entertainment, energie en opwinding zijn de elementen van een Drum Cafe-ervaring. Vier uw bedrijfsfeest, kerstborrel of nieuwjaarsborrel met Drum Cafe en maak er een spetterend feest van!

Nogmaals bedankt voor de interactieve drumshow. Iedereen was erg enthousiast. Werd die saaie borrel toch nog gezellig en vol energie! Onze opzet “samen werken, wij-gevoel, energie” is door jullie inzet geslaagd. Wat mij betreft tot een volgende keer!
Margot Francken, De Stromen Opmaat groep

Opening, afsluiting of optreden tijdens uw borrel of feest

Wat is een betere manier om tijdens uw bedrijfsfeest, kerst- of nieuwjaarsborrel een teambuildingsevenement te houden, dat niet voelt als een teambuildingsevenement, maar puur als entertainment?

Iedereen houdt van leuk entertainment. Drum Cafe creëert een teambuildingsevenement waarbij de deelnemers ge-entertained en tegelijkertijd betoverd worden en de onderliggende boodschap van eenheid en verbondenheid wordt uitgedragen. We slagen erin om de interesse en de volle aandacht van het publiek te krijgen en de mensen te inspireren, energie te geven en ze te verbinden.

We nemen iedereen mee in de wereld van Drum Cafe, één die de zintuigen stimuleert en het bewustzijn verhoogt. Het gebruik van trommels is voor de meesten in het publiek een nieuwe ervaring, waardoor men enthousiast meedoet en nieuwsgierig is naar wat er komen gaat. Onze ervaring is, dat als men eenmaal op de trein gesprongen is, ze meer te stoppen zijn!

Spectaculaire show: zo interactief als u wilt!

Wat wij doen, is een spectaculaire show verzorgen, waarbij we gebruik maken van percussie-instrumenten en desgewenst danseressen en zangeressen inzetten. We kunnen de show zo interactief maken als u zelf wilt, waarbij wij het publiek uitnodigen om mee te doen door te trommelen, te klappen of te shaken. Hierdoor ontstaat een sfeer van enthousiasmeplezier en saamhorigheid. Wij kunnen de hele show ook in een specifiek thema verzorgen.